Bok | The Ivy League

av Tuan-Khanh Nguyen lørdag 21. jan / 15:34 | 1 kommentarer

Det finnes allerede en håndfull bøker om Ivy League-stilen og de bare fortsetter å dukke opp i uttallige bokhandlere både her til lands og i utlandet. Kanskje det rett og slett er fordi folk ikke får nok av Ivy League-stilen, særlig når den er så utrolig fin i amerikanske filmer som "Love Story" fra 1970. Vel, hvilken skolenerd er det som ikke drømmer om et stripete skjerf fra Yale eller Columbia? 

Det er Assouline som står bak utgivelsen av den nye boka The Ivy League. Men boka er ikke bare en guide til den preppy skolestilen; gjennom 200 bilder og tekst av Daniel Cappello (tidligere Harvard-student, journ. anm.) gir boka leserne et innblikk i historien til verdens mest prestisjetunge institusjoner. 

På 192 sider tar The Ivy League for seg den enkelte skole og presenterer hva som skiller de forskjellige universitetene fra hverandre – alt fra anerkjente akademikere, politiske standpunkter og klesstiler til det arkitektoniske og mye mer.

The Ivy League kommer ut i mars. Den faller mest sannsynlig i smak hos alle som enten er besatt av universiteter i toppsjiktet eller som har behov for å leve sin Ivy League-drøm gjennom filmer og bøker. 


Kommentarer

profilbilde

rå re-post av selectism

Postet av astrid, søndag 22. jan / 22:07

Tilbake til forsiden!