Konkurranse | Hvem tar sommerens beste festivalfoto?

av Redaksjonen tirsdag 26. jun / 21:13 | 2 kommentarer

Folk har vel neppe tatt flere bilder enn det som gjøres akkurat nå … Mobilbilder, photo booth, instagram … snart kan man vel ta bilder med nøkkelknipene sine. Men hvor bra er bildene vi tar?

Stadig bedre, er vår teori. For selv om man ikke lærer så mye om fototeknikk av å ta bilder på mobilen, får man kanskje et skarpere øye for estetikk etterhvert.

I sommerens festivalfotokonkurranse kan du  ta bilder med hva du vil. Juryen, som består av Smug-fotografer og Nikon Norge, kommer til å vurdere originalitet, estetisk sans og det å fange fett øyeblikk – fremfor tekniske ferdigheter. 
Alle festivaler (innenlands som utenlands) er relevante, og vi oppmuntrer deg til å legge ut bilder på instagram, facebook og twitter. 

En uke før vinneren kåres vil det bli lagt ut et album med et knippe utvalgte bilder på facebooksiden til Smuglesning.no. Så kan vi alle 
mimre over stemningsfulle festivaløyeblikk, 
mens vi venter i spenning på at årets beste festivalfotograf kåres.

Du kan selv velge hvor du vil laste opp bildene, men vi synes det er kult om dere vil dele dem med oss på instagram eller facebook.

Facebook

Du kan laste opp bilder på veggen til Smuglesning.nos fanpage her. Føl deg fri til å tagge venner, og skrive billedtekster, så mye du orker. Sett gjerne på hashtagen #nikonfestivalfoto Du kan også poste bilder direkte på din egen profil, husk at du da i teksten/statusoppdateringen må skrive @smuglesning.no, for å koble den opp mot vår fanpage (OBS: Du må følge oss på facebook for at funksjonen skal funke.)

Instagram
Her bruker du din egen profil. Post et bilde du har tatt på festival, og bruk hashtagen #nikonfestivalfoto.

Husk å sende oss link på mail til nikonfestivalfoto@smug.no hvis du legger ut bilder på bloggen din e.l. Du kan også maile bilder til oss direkte. Det kan kanskje være greit å nevne at vi kommer til å legge ut finalistene på vår fanpage på facebook.

Pheow! Og førstepremien? Det er et (ja, du gjettet det) Nikon D3200 
18-55 VR kit til en verdi av 5.790,- og fotoakkreditering til din norske favorittfestival i 2013. 2. premien er en S9300 til en verdi av 2.490,- (nederst). 3. premien er en Nikon fotosekk.

I fjor var det Johanne Furuseth som stakk av med seieren med bl.a. disse bildene. (Neste uke setter hun kursen for Hovefestivalen og skal dekke Hove for smug.no)

Og mens vi snakker om bra foto: Sjekk gjerne ut facebookfanpagen til Nikon hvor du kan lære mer om å ta bilder. Du får også kommentarer på bildene du har tatt når du poster dem på veggen!

Tvi tvi, lykke til – og god festivalsommer!

Kommentarer

profilbilde
...

hva skjedde med denne konkurransen egentlig? Hvem vant?

Postet av Mads, fredag 19. okt / 20:13

profilbilde
Jeg har snart bursdag:)

Blir 16, hadde vert en kul presang:)

Postet av Oda, tirsdag 24. jul / 02:52

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!