Film | What to Expect

av Jon Hagene torsdag 05. jul / 15:57 | 8 kommentarer

Nok en ensemble-komedie har funnet veien til våre lerret. Men den er latterlig, snarere enn morsom; tett befolket med menensker som er så dumme at de bare finnes i filmer beregnet på amerikanere.

Kort forklart blir vi i løpet av filmens altfor lange løpetid (jepp; vi befinner oss på dét nivået), introdusert for x antall par som er/forsøker å bli gravide, hvert med sin "unike og fascinerende" back story. For noen går alt supergreit, for andre ikke. Felles for dem alle, er at kvinnene er irrasjonelle og/eller insensitive langt utover det normale, mens mennene er en blanding av nervøsitet, frykt, resignasjon og ignoranse. Bortsett fra gutta i The Dudes Group, en 'gå tur med barnevognen i parken'-gjeng, hvor fem drevne fedre cruiser rundt og er 'koole' småbarnsforeldre, proppfulle av barnevisdom. (Og som til stadighet støter på Dave! Dave! Dave!/D-Dog/D-Biscuit - en venn av dem, hvis funksjon for plotet er mektig diffus.)

Anyways. What to Expects historietråder veves sammen på forskjellige vis; ingen av dem originale. Ingen av dem engasjerende. Vitsene er tamme, de såkalte innsiktene eldgamle og ingen av figurene er troverdige. (Med et lite unntak i form av det yngste paret, bestående av alltid gode Anna Kendrick - og Chace "Gossip Girl" Crawford.) Skuespillerstjernegalleriet virker å gi alt, men har et horribelt manus å slite med og ikke engang de ellers så gode birollespesialistene klarer å heve seg over minste felles multiplum.

Styr unna.

Kommentarer

profilbilde
good backlinks

AeZdPj Really informative post.Much thanks again.

Postet av good backlinks, tirsdag 17. jun / 15:08

profilbilde
check it out

G53FFW A round of applause for your post. Much obliged.

Postet av check it out, mandag 12. mai / 11:27

profilbilde
check it out

uqQ0z5 A round of applause for your blog post.Really thank you! Fantastic.

Postet av check it out, tirsdag 01. apr / 17:50

profilbilde
seo for cheap

jCyfPB I cannot thank you enough for the article.Really thank you! Really Great.

Postet av seo for cheap, lørdag 22. mar / 11:54

profilbilde
LlnXZ Esa CuRr

http://www.redrobinsongguesthouse.com/lib/#18 legal buy valium online australia - valium 10mg notice

Postet av ppIWBHBmDU, torsdag 19. des / 08:14

profilbilde
smashing top seo

D3nt8v Thanks so much for the blog.Thanks Again. Awesome.

Postet av smashing top seo, onsdag 23. okt / 16:24

profilbilde

Anmeldelsen mangler humor fordi den omhandler en 'komedie' som ikke er morsom. Så ikke-morsom, klisjéfylt og kjedelig at den ikke fortjener mer enn en omtale som dette.

Postet av jon, tirsdag 10. jul / 10:17

profilbilde

Denne anmeldelsen mangler HUMOR. Som jo er litt morsomt når det er en komedie som kritiseres... "Vær like tørr som meg, så liker jeg dere".

Postet av , fredag 06. jul / 23:59

Tilbake til forsiden!