Intervju | Succuba

av Lillit Keogh søndag 08. jul / 16:09 | 380 kommentarer

Jeg synes bare det er vakkert. Linn Nystadnes, Deathcrush
Det er deilig å oppdage et band som i så stor grad skiller seg fra massene. NRK Urørt

 Jeg så dem ved en tilfeldighet på musikkens dag, en dag jeg ikke akkurat forventer å bli positivt overrasket av noen som gjør noe annet enn å følge opptråkka stier. Men det hender. Succuba ekke no copy-paste-band. De er vel mer et rive-ut-egne-involler-og-la-deg-spise-dem-band, eller noe... Uansett, jeg tenkte at «greit nok så hakke jeg hørt om de før», men  etter konserten fant jeg ut at det er jo en hel haug som ikke veit om dem! Det er for gæli. Så vi møtte vokalistgitaristen, Lille Gard Eliassen, (med muligens byens kuleste klipp dog garantert mest creisi scenesminke,) for å finne ut av hva som er opp med dette succubre, succurerende bandet. Som forøvrig spiller på Last Train førstkommende tirsdag.

 Hva skjer fremover?
-
Vi har mye nytt låtmateriale som vi må få utgitt. Eneste vi mangler er et plateselskap. Dave Cooper har laget maleriet til coveret. Tittelen er også i boks, men den røper vi ikke enda.

Hvordan funker samarbeidet i bandet?
-
Etter at vi fikk med Øyvind som andre-trommis, og Øystein på bass, har mye endret seg. Før skreiv jeg alle låtene, men nå kommer jeg bare med et låtslepp også bygger vi videre på det.

Og det har påvirket musikken?
-
Ja, på de nye låtene kommer det mye mer frem at vi har to trommeslagere som har veldig forskjellig spillestil. Per-Ole, vår originale trommis, har en blanding av electro og metal-stil, mens Øyvind er mer en klassisk rocke-trommis, med bakgrunn fra både punk og reggae-band. De er to veldig forskjellige trommeslagere, som digger å spille sammen. Det er noe veldig uegoistisk over det. Per-Ole har foreslått mange ganger, at ”kanskje vi skal ha to trommiser?”. Og da Øyvind kom med på trommer, tok han med seg Øystein, som er en veldig dyktig bassist. Han kan spille mange forskjellige instrumenter og er en mye bedre gitarist enn meg.

Spiller du flere instrumenter enn gitar?
-
Jeg er veldig glad i å spille trommer, men jeg er ikke no trommeslager. Det har jeg ikke teknikk til. Men jeg syns trommene er det viktigste instrumentet i et rockeband.

Når kom Øyvind og Øystein med?
-
Bandet ble utvida rett før innspillingen av Chief Pointy Head, så den EP’en ble spilt inn med to trommesett, selv om låtene ikke var laget for den besetningen.

Så hva spiller dere live?
-
Mest nye låter.

Hvordan fant dere det yndige navnet?
-
Jeg og Per-Ole hadde nettopp starta bandet. Jeg var 16 år, halvsov mens jeg så på en eller annen dårlig film, hørte ordet fra filmen og skreiv det ned. Succuba betyr jo ikke det samme som succubus, men det trodde vi da. Likevel bare fant vi på hva det betydde når folk spurte. Nye ting hver gang. En gang sa vi at det var verdens største sigarstørrelse. He he. Vi har funnet ut at det egentlig betyr sjøge/prostituert/en løsaktig kvinne uten fast følge.Da burde dere kanskje bli mer horete på scenen?
-
Ja, litt mer kjønnsorganer i bevegelse. Ikke for å få oppmerksomhet selvfølgelig.

Hehe. Hvordan endte du opp med sminken din?
-
Det har gått fra å se ut som et ekte unibrow til å ta mer av, med fangarmer og oppned-kors på nesa. Med en gang jeg tegnet på unibrow ble vi stempla som et tulleband. Det ga meg bare lyst til å strekke det enda lenger.

Har noen av dere musikkutdannelse?
-
Nei... Jeg skal ikke si for sikkert om de andre, men jeg tror ikke de har det. Det er for det meste kunst, it og design-utdannelse på oss. Vi er selvlært, og det er kanskje derfor vi holdt på en stund (siden 2002) før vi ga ut debut-EP’en i 2008, fordi vi ikke kunne spille i det hele tatt. Vi er ikke så opptatt av den tekniske delen, det er mer viktig for oss å lage låter som er interessante.

Selvlært er vellært. Hva liker dere av det som skjer av musikk i Oslo nå?
-
Burning Motherfuckers, som varmer opp for oss på tirsdag, kommer med en veldig bra EP om ikke lenge. Og Shevils slipper en bra skive snart. Ellers er vi jo glad i Deathcrush, Haust og Årabrot.


Urørtsida. SoundcloudKonserten.
For de av dere som ikke kan på tirsdag, spiller de også på Pønkfestivalen på Langøyene på lørdag, fb
her/her.Kommentarer Side: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 (380totalt)

profilbilde
Ray Ban Wayfarer Clubmaster

http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-rb2132-new-wayfarer.html Rb 3025 http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-sunglasses-rb3025.html Ray Ban Sunglasses Rb3025 http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-sunglasses-rb3025.html Ray Ban Icons http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-sunglasses-rb3025.html Ray Ban Remix http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-sunglasses-rb3025.html Ray Ban Uk Sunglasses http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-glasses-with-price.html Ray Ban Glasses With Price http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-glasses-with-price.html Ray Ban Arista http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-glasses-with-price.html Rayban 2140 http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-glasses-with-price.html Designer Glasses Online http://roseleafmedia.com/Templates/rayban/ray-ban-parts-uk.html Ray Ban Parts Uk Ray Ban Wayfarer Clubmaster http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-wayfarer-clubmaster.html

Postet av jcywpbktnfk@gmail.com, fredag 20. jun / 23:57

profilbilde
Ray Bann

http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/cheap-sunglasses.html Sunglass http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/glasses.html Glasses http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/glasses.html Sun Glasses http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/glasses.html Mens Sunglasses http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/glasses.html Polarized Sunglasses http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/ray-ban-new-wayfarer-2132.html Ray Ban New Wayfarer 2132 http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/ray-ban-new-wayfarer-2132.html Ray Ban 4159 http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/ray-ban-new-wayfarer-2132.html Sunglasses Online http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/ray-ban-new-wayfarer-2132.html Rayban Sunglasses http://moonjumper.com/modules/charityleague/rayban/shades-ray-ban.html Shades Ray Ban Ray Bann http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/ray-ban-glasses-frame.html

Postet av zhtybpjki@gmail.com, fredag 20. jun / 23:23

profilbilde
Buy Cheap Ray Ban Sunglasses

http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-3357.html Cheap Ray Bans Usa http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-3357.html Ray Ban Never Hide http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-3357.html Ray Ban Rb8301 http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-styles.html Ray Ban Styles http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-styles.html Ray Ban 2011 http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-styles.html Cheap Ray Bans Wayfarer Fake http://kalavath.co.uk/images/rayban/ray-ban-styles.html Large Ray Ban Wayfarer http://kalavath.co.uk/images/rayban/cheap-ray-bans-sunglasses-uk.html Cheap Ray Bans Sunglasses Uk http://kalavath.co.uk/images/rayban/cheap-ray-bans-sunglasses-uk.html Sunglasses http://kalavath.co.uk/images/rayban/cheap-ray-bans-sunglasses-uk.html Ray Ban Sunglasses Buy Buy Cheap Ray Ban Sunglasses http://gridirongame.com/Turns/League3/rayban/buy-cheap-ray-ban-sunglasses.html

Postet av tugbktte@gmail.com, fredag 20. jun / 20:12

profilbilde
Ray Ban Sun Glasses Cheap

http://antiquesatthemill.com/images/creditcards/rayban/ray-ban-sunglasses-shop-online.html Ray Ban Gold Frame Ray Ban Sun Glasses Cheap http://phineashands.iaea.org.uk/image/pages/rayban/ray-ban-uk-store-locator.html

Postet av dzvshdepgl@gmail.com, fredag 20. jun / 11:58

profilbilde
Shop Sunglasses Online

http://maidenheadbridgerotary.org.uk/80ways/rayban/ray-ban-outlet-stores.html Ray Ban Wayfarer For Cheap Shop Sunglasses Online http://amalawi.info/Banner/rayban/ray-ban-brown-sunglasses.html

Postet av ueomdy@gmail.com, fredag 20. jun / 03:59

profilbilde
55mm Ray Ban Wayfarer

http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/cheap-sunglasses-ray-ban.html Cheap Sunglasses Ray Ban http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/cheap-sunglasses-ray-ban.html How Much Are Ray Bans http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/cheap-sunglasses-ray-ban.html Ray Ban Buy http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/cheap-sunglasses-ray-ban.html Ray Ban Shooter http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-vagabond.html Ray Ban Vagabond http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-vagabond.html Ray Ban 3267 http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-vagabond.html Ray Ban 3447 http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-vagabond.html Buy Cheap Ray Ban http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-shop-online.html Ray Ban Shop Online http://iomfreethinkers.org/assets/multimedia/rayban/ray-ban-shop-online.html Ray Ban Rb3211 55mm Ray Ban Wayfarer http://kalavath.co.uk/images/rayban/popular-ray-bans.html

Postet av zhtybpjki@gmail.com, torsdag 19. jun / 19:48

profilbilde
Ray Ban Shades

http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/brown-ray-ban-wayfarer.html Brown Ray Ban Wayfarer http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/brown-ray-ban-wayfarer.html Cheap Designer Glasses Uk http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/brown-ray-ban-wayfarer.html Sunglasses Uk Ray Ban http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/brown-ray-ban-wayfarer.html Ray Ban Sunglasses Rb2132 http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/price-of-rayban-sunglasses.html Price Of Rayban Sunglasses http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/price-of-rayban-sunglasses.html Brown Ray Ban Sunglasses http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/price-of-rayban-sunglasses.html Ray Ban Sunglasses Brown http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/price-of-rayban-sunglasses.html Nearest Ray Ban Store http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/ray-ban-optical-retailers.html Ray Ban Optical Retailers http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/ray-ban-optical-retailers.html What Is Ray Bans Ray Ban Shades http://sifdsummerschool.org/Thumbnails10/rayban/ray-bans-sale.html

Postet av tugbktte@gmail.com, torsdag 19. jun / 18:41

profilbilde
Cheap Designer Sunglasses Uk

http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/ray-bans-uk.html Prescription Ray Ban http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/buy-sunglasses-online.html Buy Sunglasses Online http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/buy-sunglasses-online.html Rayban Aviators http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/buy-sunglasses-online.html Ray Ban Rb3379 http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/buy-sunglasses-online.html Ray Ban 4098 http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/ray-bans-usa.html Ray Bans Usa http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/ray-bans-usa.html Ray Ban Cat Eye http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/ray-bans-usa.html Cheap Ray Bans Sunglasses Outlet http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/ray-bans-usa.html Can You Buy Cheap Ray Bans http://bedfordcemeteryfriends.org.uk/rayban/best-ray-bans.html Best Ray Bans Cheap Designer Sunglasses Uk http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/cheap-designer-sunglasses-uk.html

Postet av atnidbqlg@gmail.com, torsdag 19. jun / 08:19

profilbilde
Ray Ban Vision Glasses

http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/cheap-ray-bans-sunglasses-uk.html Ray Ban Sunglasses Buy http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/cheap-ray-bans-sunglasses-uk.html Rayban http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/wayfarer.html Wayfarer http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/wayfarer.html Ray Ban Sunglasses Uk Sale http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/wayfarer.html Ray Ban Brillen http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/wayfarer.html Ray Ban Sale Online http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/raybans.html Raybans http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/raybans.html Ray Ban Rb 3447 http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/raybans.html Rayban Wayfarer http://heritage-maps.com/anglesey/rayban/raybans.html Sunglasses Hut Ray Ban Vision Glasses http://bluebearsoftware.co.uk/archive/homepage/nicholas/rayban/shop-online-ray-ban.html

Postet av vlorqs@gmail.com, torsdag 19. jun / 05:52

profilbilde
http://www.aliexpress.com/store/product/University-of-East-Carolina-Samsung-Galaxy-S5-Cases-With-Mascot-C-Cornell-Mascot-leaning-Design/738280_1922476348.html

I really like your writing style, great information, thankyou for posting : D.

Postet av vapyczrfe@gmail.com, onsdag 18. jun / 17:13

Tilbake til forsiden!