Intervju | Succuba

av Lillit Keogh søndag 08. jul / 16:09 | 21 kommentarer

Jeg synes bare det er vakkert. Linn Nystadnes, Deathcrush
Det er deilig å oppdage et band som i så stor grad skiller seg fra massene. NRK Urørt

 Jeg så dem ved en tilfeldighet på musikkens dag, en dag jeg ikke akkurat forventer å bli positivt overrasket av noen som gjør noe annet enn å følge opptråkka stier. Men det hender. Succuba ekke no copy-paste-band. De er vel mer et rive-ut-egne-involler-og-la-deg-spise-dem-band, eller noe... Uansett, jeg tenkte at «greit nok så hakke jeg hørt om de før», men  etter konserten fant jeg ut at det er jo en hel haug som ikke veit om dem! Det er for gæli. Så vi møtte vokalistgitaristen, Lille Gard Eliassen, (med muligens byens kuleste klipp dog garantert mest creisi scenesminke,) for å finne ut av hva som er opp med dette succubre, succurerende bandet. Som forøvrig spiller på Last Train førstkommende tirsdag.

 Hva skjer fremover?
-
Vi har mye nytt låtmateriale som vi må få utgitt. Eneste vi mangler er et plateselskap. Dave Cooper har laget maleriet til coveret. Tittelen er også i boks, men den røper vi ikke enda.

Hvordan funker samarbeidet i bandet?
-
Etter at vi fikk med Øyvind som andre-trommis, og Øystein på bass, har mye endret seg. Før skreiv jeg alle låtene, men nå kommer jeg bare med et låtslepp også bygger vi videre på det.

Og det har påvirket musikken?
-
Ja, på de nye låtene kommer det mye mer frem at vi har to trommeslagere som har veldig forskjellig spillestil. Per-Ole, vår originale trommis, har en blanding av electro og metal-stil, mens Øyvind er mer en klassisk rocke-trommis, med bakgrunn fra både punk og reggae-band. De er to veldig forskjellige trommeslagere, som digger å spille sammen. Det er noe veldig uegoistisk over det. Per-Ole har foreslått mange ganger, at ”kanskje vi skal ha to trommiser?”. Og da Øyvind kom med på trommer, tok han med seg Øystein, som er en veldig dyktig bassist. Han kan spille mange forskjellige instrumenter og er en mye bedre gitarist enn meg.

Spiller du flere instrumenter enn gitar?
-
Jeg er veldig glad i å spille trommer, men jeg er ikke no trommeslager. Det har jeg ikke teknikk til. Men jeg syns trommene er det viktigste instrumentet i et rockeband.

Når kom Øyvind og Øystein med?
-
Bandet ble utvida rett før innspillingen av Chief Pointy Head, så den EP’en ble spilt inn med to trommesett, selv om låtene ikke var laget for den besetningen.

Så hva spiller dere live?
-
Mest nye låter.

Hvordan fant dere det yndige navnet?
-
Jeg og Per-Ole hadde nettopp starta bandet. Jeg var 16 år, halvsov mens jeg så på en eller annen dårlig film, hørte ordet fra filmen og skreiv det ned. Succuba betyr jo ikke det samme som succubus, men det trodde vi da. Likevel bare fant vi på hva det betydde når folk spurte. Nye ting hver gang. En gang sa vi at det var verdens største sigarstørrelse. He he. Vi har funnet ut at det egentlig betyr sjøge/prostituert/en løsaktig kvinne uten fast følge.Da burde dere kanskje bli mer horete på scenen?
-
Ja, litt mer kjønnsorganer i bevegelse. Ikke for å få oppmerksomhet selvfølgelig.

Hehe. Hvordan endte du opp med sminken din?
-
Det har gått fra å se ut som et ekte unibrow til å ta mer av, med fangarmer og oppned-kors på nesa. Med en gang jeg tegnet på unibrow ble vi stempla som et tulleband. Det ga meg bare lyst til å strekke det enda lenger.

Har noen av dere musikkutdannelse?
-
Nei... Jeg skal ikke si for sikkert om de andre, men jeg tror ikke de har det. Det er for det meste kunst, it og design-utdannelse på oss. Vi er selvlært, og det er kanskje derfor vi holdt på en stund (siden 2002) før vi ga ut debut-EP’en i 2008, fordi vi ikke kunne spille i det hele tatt. Vi er ikke så opptatt av den tekniske delen, det er mer viktig for oss å lage låter som er interessante.

Selvlært er vellært. Hva liker dere av det som skjer av musikk i Oslo nå?
-
Burning Motherfuckers, som varmer opp for oss på tirsdag, kommer med en veldig bra EP om ikke lenge. Og Shevils slipper en bra skive snart. Ellers er vi jo glad i Deathcrush, Haust og Årabrot.


Urørtsida. SoundcloudKonserten.
For de av dere som ikke kan på tirsdag, spiller de også på Pønkfestivalen på Langøyene på lørdag, fb
her/her.Kommentarer Side: 1 2 3 (21totalt)

profilbilde
タオバオ

タオバオ:http://www.86daikou.comはタオバオ代行の専門サイトです。 ●当タオバオ代行の業務● タオバオ店との交渉: 中国語が出来なくても、中国に口座がなくてもOK!お客様は日本語で弊社に注文をするだけです! タオバオ代行:http://www.86daikou.com タオバオ:http://www.86daikou.com タオバオ 日本語:http://www.86daikou.com taobao:http://www.86daikou.com taobao:http://www.86daikou.com http://www.86daikou.comは様々なトラブル対応: 「商品が届かない」、「対応が悪い」、 「商品がまったく違う」、「商品が欠損している」など、万が一このようなトラブルがあった場合も弊社がタオバオ店舗に連絡をして対処いたします。 taobao:http://www.86daikou.com 淘宝網:http://www.86daikou.com 中国代行:http://www.86daikou.com http://www.86daikou.comの商品検品: お客様のご注文数量、色、デザイン、サイズ、そして商品自体に欠陥が無いかなどを中国事務所で簡易検品しましてから日本へ国際配送させて頂きます。 中国 個人輸入:http://www.86daikou.com 中国 仕入れ:http://www.86daikou.com 中国タオバオ代行:http://www.86daikou.com http://www.86daikou.comの国際送料が割安: 多くの業者から購入した商品をまとめて配送しますので国際郵送料金を大幅に安く提供出来ます。EMS国際送料は通常料金の50%OFFにてサービス提供しています。 タオバオ購入方法:http://www.86daikou.com taobao代行:http://www.86daikou.com http://www.86daikou.com は業界中の最低を保証します。 タオバオ代行:http://www.86daikou.com taobao:http://www.86daikou.com taobao:http://www.86daikou.com taobao:http://www.86daikou.com タオバオ:http://www.86daikou.com タオバオ:http://www.86daikou.com タオバオ:http://www.86daikou.com

Postet av http://www.86daikou.com, tirsdag 04. mar / 02:57

profilbilde
http://威哥王.kanpocom.com

花痴:http://www.hikanpou.com/product/花痴.html 巨人倍増:http://www.hikanpou.com/product/巨人倍増.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/威哥王.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/weige.html 淫インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html 妖姫:http://www.hikanpou.com/product/youhi.html 紅蜘蛛:http://www.hikanpou.com/product/紅蜘蛛.html RU486:http://www.hikanpou.com/product/RU486.html VigRx:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html D10:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10媚薬:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10催情剤:http://www.hikanpou.com/product/D10.html 三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 三体牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 勃動力三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 狼1号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 狼一号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 三便宝:http://www.hikanpou.com/product/三便宝.html 蟻力神:http://www.hikanpou.com/product/蟻力神1.html リドスプレー:http://www.hikanpou.com/product/LIDOSPRAY.html ビグレックス:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html 五便宝:http://www.hikanpou.com/product/五便宝.html FLY D5:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html D5原液:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 蒼蝿水:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 男宝:http://www.hikanpou.com/product/男宝5箱.html 蔵八宝:http://www.hikanpou.com/product/蔵八宝.html 新一粒神:http://www.hikanpou.com/product/新一粒神.html 壮天根:http://www.hikanpou.com/product/壮天根.html 魔根:http://www.hikanpou.com/product/魔根金中草.html 壮陽一号:http://www.hikanpou.com/product/壮陽一号.html 黒倍王:http://www.hikanpou.com/product/黒倍王.html 美人豹:http://www.hikanpou.com/product/美人豹5.html 福源春:http://www.hikanpou.com/product/福源春2.html 蟻王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html アリ王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html SEX DROPS:http://www.hikanpou.com/product/SEXDROPS5.html 終極痩身:http://www.hikanpou.com/product/zhongjishoushen.html 天天素:http://www.hikanpou.com/product/天天素.html 韓国痩身一号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 韓国痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 曲美:http://www.hikanpou.com/product/xinqumei.html 中絶薬:http://www.hikanpou.com/pills/避妊中絶.html MaxMan:http://www.hikanpou.com/product/MaxMan.html 絶對高潮:http://www.hikanpou.com/product/絶對高潮.html D8 催情剤:http://www.hikanpou.com/product/SpanishFliegeD8.html

Postet av 爱你的, onsdag 22. jan / 07:06

profilbilde
http://威哥王.kanpocom.com

花痴:http://www.hikanpou.com/product/花痴.html 巨人倍増:http://www.hikanpou.com/product/巨人倍増.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/威哥王.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/weige.html 淫インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html 妖姫:http://www.hikanpou.com/product/youhi.html 紅蜘蛛:http://www.hikanpou.com/product/紅蜘蛛.html RU486:http://www.hikanpou.com/product/RU486.html VigRx:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html D10:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10媚薬:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10催情剤:http://www.hikanpou.com/product/D10.html 三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 三体牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 勃動力三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 狼1号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 狼一号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 三便宝:http://www.hikanpou.com/product/三便宝.html 蟻力神:http://www.hikanpou.com/product/蟻力神1.html リドスプレー:http://www.hikanpou.com/product/LIDOSPRAY.html ビグレックス:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html 五便宝:http://www.hikanpou.com/product/五便宝.html FLY D5:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html D5原液:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 蒼蝿水:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 男宝:http://www.hikanpou.com/product/男宝5箱.html 蔵八宝:http://www.hikanpou.com/product/蔵八宝.html 新一粒神:http://www.hikanpou.com/product/新一粒神.html 壮天根:http://www.hikanpou.com/product/壮天根.html 魔根:http://www.hikanpou.com/product/魔根金中草.html 壮陽一号:http://www.hikanpou.com/product/壮陽一号.html 黒倍王:http://www.hikanpou.com/product/黒倍王.html 美人豹:http://www.hikanpou.com/product/美人豹5.html 福源春:http://www.hikanpou.com/product/福源春2.html 蟻王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html アリ王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html SEX DROPS:http://www.hikanpou.com/product/SEXDROPS5.html 終極痩身:http://www.hikanpou.com/product/zhongjishoushen.html 天天素:http://www.hikanpou.com/product/天天素.html 韓国痩身一号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 韓国痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 曲美:http://www.hikanpou.com/product/xinqumei.html 中絶薬:http://www.hikanpou.com/pills/避妊中絶.html MaxMan:http://www.hikanpou.com/product/MaxMan.html 絶對高潮:http://www.hikanpou.com/product/絶對高潮.html D8 催情剤:http://www.hikanpou.com/product/SpanishFliegeD8.html

Postet av 爱你的, onsdag 22. jan / 07:06

profilbilde
http://威哥王.kanpocom.com

花痴:http://www.hikanpou.com/product/花痴.html 巨人倍増:http://www.hikanpou.com/product/巨人倍増.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/威哥王.html 威哥王:http://www.hikanpou.com/product/weige.html 淫インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html インモラル:http://www.hikanpou.com/product/immoral.html 妖姫:http://www.hikanpou.com/product/youhi.html 紅蜘蛛:http://www.hikanpou.com/product/紅蜘蛛.html RU486:http://www.hikanpou.com/product/RU486.html VigRx:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html D10:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10媚薬:http://www.hikanpou.com/product/D10.html D10催情剤:http://www.hikanpou.com/product/D10.html 三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 三体牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 勃動力三體牛鞭:http://www.hikanpou.com/product/三体牛鞭.html 狼1号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 狼一号:http://www.hikanpou.com/product/狼1号.html 三便宝:http://www.hikanpou.com/product/三便宝.html 蟻力神:http://www.hikanpou.com/product/蟻力神1.html リドスプレー:http://www.hikanpou.com/product/LIDOSPRAY.html ビグレックス:http://www.hikanpou.com/product/VigRx.html 五便宝:http://www.hikanpou.com/product/五便宝.html FLY D5:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html D5原液:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 蒼蝿水:http://www.hikanpou.com/product/蒼蝿水.html 男宝:http://www.hikanpou.com/product/男宝5箱.html 蔵八宝:http://www.hikanpou.com/product/蔵八宝.html 新一粒神:http://www.hikanpou.com/product/新一粒神.html 壮天根:http://www.hikanpou.com/product/壮天根.html 魔根:http://www.hikanpou.com/product/魔根金中草.html 壮陽一号:http://www.hikanpou.com/product/壮陽一号.html 黒倍王:http://www.hikanpou.com/product/黒倍王.html 美人豹:http://www.hikanpou.com/product/美人豹5.html 福源春:http://www.hikanpou.com/product/福源春2.html 蟻王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html アリ王:http://www.hikanpou.com/product/アリ王蟻王,ANTKING.html SEX DROPS:http://www.hikanpou.com/product/SEXDROPS5.html 終極痩身:http://www.hikanpou.com/product/zhongjishoushen.html 天天素:http://www.hikanpou.com/product/天天素.html 韓国痩身一号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 韓国痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 痩身1号:http://www.hikanpou.com/product/韓国痩身一号.html 曲美:http://www.hikanpou.com/product/xinqumei.html 中絶薬:http://www.hikanpou.com/pills/避妊中絶.html MaxMan:http://www.hikanpou.com/product/MaxMan.html 絶對高潮:http://www.hikanpou.com/product/絶對高潮.html D8 催情剤:http://www.hikanpou.com/product/SpanishFliegeD8.html

Postet av 爱你的, onsdag 22. jan / 07:04

profilbilde

Skal lete lenge etter et slikt unikt band i Norge. Melvins er også inspirert av andre band hvis noen skulle være i tvil. Synes egentlig ikke jeg hører så mye av de i sangene deres heller. Skal ihvertfal se de på Zeni Geva konsert i oktober! :)

Postet av , torsdag 27. sep / 16:32

profilbilde

YEAH

Postet av , fredag 13. jul / 16:58

profilbilde

Lille Gard 4 prez!

Postet av , fredag 13. jul / 16:02

profilbilde

folk ass, lol

Postet av , torsdag 12. jul / 12:24

profilbilde

Er Melvins det eneste bandet folk har hørt om? Succuba stjæler fra MANGE band! :)

Postet av Lille Gard, torsdag 12. jul / 06:06

profilbilde

krokan!

Postet av , tirsdag 10. jul / 13:36

Legg til kommentar


Tilbake til forsiden!