Film | Magic Mike

av Jon Hagene torsdag 19. jul / 14:36 | 2 kommentarer

Som bildet viser, befinner vi oss i en verden vi (de fleste av oss, i hvert fall) ikke er så vel bevandret i: mannestrippebransjen. Så med mindre du har en usedvanlig velutviklet fysikk (evt. et overdrevent godt selvbilde), er ikke dette en film du ser med kjæresten. Hun kan fort få ideer; du kan fort få problemer.

Channing Tatum er overbevisende god i rollen som den titulære 'helt', der han sjarmerer damer, tjener penger på det, tar seg av en fortapt unggutt, m.m. - alt mens han danser, drikker og harver over høner i imponerende høyt tempo. Byen er Tampa, klubben heter Xquisite og gutta i truppen har navn som Big Dick Richie og Tarzan - og er alle under ledelse av den formidabelt smakløse Dallas (en aldeles strålende Matthew McConaughey).

Plotet er enkelt og velkjent: erfaren mann (Tatum) hjelper uerfaren unggutt (Alex Pettyfer) inn i en ny bransje og et nytt liv - med alle dettes gleder og farer. Men takket være nytt/uvant landskap, godt spill, troverdige detaljer, god dialog og generelt drivende fin flyt, henger vi med fra første sekund. I tredje akt, når den uunngåelige nedturen kommer, glipper det litt, men Soderbergh og manusdebutant Reid Carolin henter seg fint inn igjen.
Hverken viktig eller vektig, men veldig underholdende.


Magic Mike har premiere fredag 20. juli og kan sees på Colo, Eldo, Ringen og Saga.

Kommentarer

profilbilde
amazing site

TRDZzC Awesome article.Really looking forward to read more. Much obliged.

Postet av amazing site, mandag 04. mar / 06:08

profilbilde

fun fact: Tantum var stripper før han ble skuespiller

Postet av , torsdag 19. jul / 18:55

Tilbake til forsiden!