Video | Casiokids: "Olympiske Leker"

av David Dajani tirsdag 31. jul / 22:58 | 2 kommentarer

Forrige helg tok jeg fly til ytre Sogn og Fjorande for å chille med mine kompiser, bare for å få servert knusktørr, fakka lax og søt, kvalmende cider til måltidet da vi kom frem. Det tok sykt lang tid å bile utover i fylket (den eneste "highen" var at jeg ENDELIG fikk sett det Mongstad-oljeraffineriet ...), men oppturen ble ganske smud da Casiokids begynte å spille på en mini-øy, et sted over en grønn, solfylt aaskam. Dessverre begynte bygdekidsa & jeg å kose oss så masse, at vi fikk lyst på ENDA mer oppkast-jublende cider. FYLLESJUK. Fordøyelsen av den krenka laksen gikk også myyye raskere enn forventa, så, heh... kanskje ikke så gærnt, likevel? Alt i alt en rar, fin og litt spess opplevelse. 

Nå har Chad Belvins mekka video til en av låtene fra "Aapenbaringen over aaskammen", og det er vel ikke 100%  tilfeldig at det ble "Olympiske Leker", siden det er olympiske leker overalt i London akkurat nå. Fin låt, fin video, fin timing. 

Og ikke nok med dét! Du kan vinne en gratis sjokolade (et sånn GULLBRØD), pluss nevnte plate, hvis du bare hasjtægger #casiolympics på Twitter, og dropper det kuleste forslaget på en hittil ikke-eksisterende OL-gren, men som burde bli en eksisterende en. Bruk fantasien, osv. 

BONUS: trykk her for å høre en bonusversjon av låta! 


Kommentarer

profilbilde
link building

aXJ7Af Thanks a lot for the post.Much thanks again. Cool.

Postet av link building, lørdag 26. okt / 13:01

profilbilde

Lol, jeg blogga det før deg, David.

Postet av @amputasjon , onsdag 01. aug / 01:29

Tilbake til forsiden!