Øyanatt 2012 | Lot Lot på ny!

av Erland G. Banggren onsdag 08. aug / 13:45 | 69 kommentarer

Hei Mattis. Dette begynner jo bli en tradisjon. Åltså både hasteintervjuene våre og Lot Lot på Øyanatt. Er alt på stell til morgendagen?

– Ja, nå begynner ting å komme på plass. Er faktisk farlig rolig her … eller nå ljuger jeg. Ting er igrunn langt ifra ferdig, men det blir fukkin' awesome imorgen. Helvete bryter vel løs når som helst, alle i Lot Lot-campen sitter parat med en palle Red Bull. Klar for tre dager all in.

God lineup i år også…!

– Takk, Erland! Vi er veldig stolte over årets lineup. Er fjerde året vi gjør dette. Begynner å finne vår nisje, og kan tilby noe av det vi ikke ser booket så ofte i Oslo. Både av våre norske favoritter og utenlandske acts. Ifjor var en knallsuksess med smekkfullt hver dag, og vi håper og tror i år kommer til å bli minst like bra nå.

Og å få Joy Orbison til å komme over etter tre år med hard prøving er en liten personlig seier for oss. At Nicolas Jaar valgte å drite i Way Out West-gigen sin og heller komme til oss for å presentere det fantastiske Darkside prosjektet kvelden før han spiller i parken, er også knall. Er vel det desidert minste stedet man kan se han i om dagen, så kom tidlig! Samme kveld har vi også Juan Atkins, mannen bak cybotron og Model 500. Mr. Atkins er jo tilskrevet til å ha funnet opp technoen og den bookingen vi har fått best respons i alle våre 4 år.

Lørdag har vi Ben UFO, en slags ung moderne John Peel-figur for UK bass/garage/dub scenen, som med ukentlige shows på Rinse, og jevnlig spilling på Fabric og Panorama Bar, har blåst alle fra Andrew Weatherall til Jamie Jones i bakken.

Av Norske i år har vi en god gjeng bestående av DJs med internasjonalt tilsnitt. Ett par stk som er veldig slept on her hjemme, men som gjør det skarpt i utlandet. Joystick Jay får spilletid av både Gilles Peterson og DJ Harvey, Boska gir ut på Axel Boman's Studio Barnhus og spiller jevnlig rundt om i Europa. Itillegg til dette har vi jo med oss en god liste med folk som spiller mer frekvent rundt om i byen, og som vi mener fortjener litt spotlight. Kids Love Bass, vår faste resident Øyvind Morken, Telephones, chmmr, Jan Mayen og Ollis og Pål Ulv.

Ikke småtterier. Og Lars på Dattera har søkt etter lysbildefremvisere, skuespillere, folk til å stifte sammen rammer og mer. Kan vi forvente noen special treats?

– Hva Lars har planlagt vet ingen, heller ikke Lars. Men at det blir grandiost, kunstnerisk og ikke minst politisk – det tror jeg alle som kjenner Lars vet.

Spøk til side, så har han med seg Christopher V. Gabriel (A Studio), en nordmann bosatt i Amsterdam, til å utforme lys og den visulle delen. (Tror det) Ser knall ut. Har jo vært ett mål i flere år å omgjøre Dattera fra det koselige, dog litt skitzofrene fargefuck, til ett fullferdig klubblokale i to etasjer. Og det har vi greid mer i år enn noen gang. Tror folk kommer til å bli overrasket når de tar turen på Torsdag!

Hva blir årets LotLot-høydepunkt?

– Det blir nok Joy Orbison. Som sagt tredje året vi har prøvd å få han over. Han gir ut noe av den mest vitale dansemusikken om dagen, tre år etter at Hyph Mngo ble kårets til årets klubblåt i diverse outlets. Driver favorittlabelen vår og er en heeelt utrolig dyktig DJ.

… Og nede på selve festivalen?

– Da må jeg nok si Kindness, så han live før i år. En time ren discoglede. Fra hans egne låter, i revamped klubbklare-versjoner, til å lure inn covere fra alt fra Adonis til Womack & Womack. Er egentlig mye jeg vil se hver dag, men får se hva vi får tid til. Lot Lot kommer først!–––

Lot Lot presenterer Øyanatt på Dattera Til Hagen.
CC: 200,- (150,- med øyabånd) / ID: 20 år / Stikk innom!

Kommentarer Side: 1 2 3 4 5 6 7 (69totalt)

profilbilde
you want this now

o73AFT I am so grateful for your blog article. Awesome.

Postet av you want this now, søndag 15. des / 10:51

profilbilde
awesome stuff here

rEWLFx Really informative blog post.Thanks Again. Awesome.

Postet av awesome stuff here, mandag 18. nov / 17:50

profilbilde
smashing top seo

VryDat Thanks for sharing, this is a fantastic blog article.Really thank you! Really Cool.

Postet av smashing top seo, torsdag 31. okt / 15:40

profilbilde
link building

NDx6aC Great, thanks for sharing this blog.Really thank you! Want more.

Postet av link building, lørdag 26. okt / 23:55

profilbilde
best link build

rF8uET Im thankful for the blog post. Really Cool.

Postet av best link build, onsdag 16. okt / 14:58

profilbilde
best link build

b8r3iP Very neat blog.Much thanks again. Keep writing.

Postet av best link build, tirsdag 15. okt / 19:03

profilbilde
awesome link building

x3WkcK Very neat post.Really thank you! Cool.

Postet av awesome link building, onsdag 25. sep / 01:43

profilbilde
make money online

p0YKIS Fantastic article.Thanks Again. Will read on...

Postet av make money online, fredag 13. sep / 23:32

profilbilde
online business

3C4CYx Im thankful for the blog.

Postet av online business, fredag 13. sep / 21:30

profilbilde
best place for make money online

Jn6VjM Really informative blog. Want more.

Postet av best place for make money online, torsdag 12. sep / 01:28

Tilbake til forsiden!