INNE/UTE | HIV vs. Bergens sjukeste

av Redaksjonen torsdag 13. sep / 13:13 | 23 kommentarer

Samtiden gjør dette nesten litt for enkelt for oss. Antallet mennesker som gjør seg fortjent til en plass på denne ærefulle lista er nærmest endeløst. Det er gøy med høst – både på TV, i aviser og i virkeligheten.

INNE1. Brede Bøe

"Hei, jeg er alkoholiker, har HIV og er bipolar, og kunne godt tenke meg at du stemmer på meg ved neste Stortingsvalg." Shit. Respekt, mann.


2. Mona Høiness

Det kan så være at hun kler seg omtrent som en 16 år gammel meksikansk prostituert. Det kan heller drøftes ved en senere anledning. La oss heller benytte oss av anledningen til å slå et slag for medmenneskelighet og hjertevarme. Har du tenkt på hvor moro det egentlig er å bli gammel? Ikke spesielt moro, nei. Har du tenkt på hvor fett det er når kroppen din begynner å lukte dritt selv om du ikke har driti på deg? Når selv ikke din egen familie ikke gidder å feire jul med deg? Det vi prøver å si er: Er det egentlig noe å hisse seg opp over at Mona brukte 20 år av livet sitt på å være kul med noen gamlinger og at de nå lar henne få bade i luksusen deres som takk for strevet? Og hvor kommer den greia fra egentlig, at søskenbarn har krav på både ditt og datt bare fordi har noe av det samme genetiske materialet i kroppen? Vi lever på 2000-tallet, ikke på 1200-tallet. Vi er ferdige med den dritten nå. Finn dere noen 80-åringer å være kule mot sjæl, i stedet for å sutre høylytt i det norske rettsvesenet.


3. Kristine og Johanne Thybo Hansen

Høstens mest forfriskende medieøyeblikk? To tvillingsøstre med rullings hengende ut av kjeften, og uttalelser som "Vi blir gale av byen. Noen timer inne i Tromsø blir for mye" og "Jeg hadde en kjæreste i sør for en stund tilbake, men jeg fikk kvitta meg med mannfolket. Nå slipper jeg å være der nede i sør" høres vel egenltig mer ut som de kommer fra en karakter i en Hamsun-roman enn fra to smådigge 21-åringer i high tech kamo-outfits. Dette er en historie vi vil høre fortsettelsen på. Folkekrav!


4. Sandra Kolstad

Når hørte du sist om en musiker som ble sur fordi redaksjonen fjernet brystvorten hennes fra et bilde? Søtingene i det nye nettmagasinet Hissig var usikre på om det var "lov" med brystvorter på nett (eh … really?), så for å være på den sikre siden fjernet de dem like gjerne i photoshop. Noe Kolstad svarte på med å demonstrere for de stakkars musikkjournalistene betydningen av deres eget navn (hissig, altså). Saken ble fjernet, for senere å dukke opp igjen med full pupp. Endelig noen som tør å vise oss hvor puppen skal stå. (PS: Sandra spiller på festen vi har med Monki på torsdag. Mer her.)


5. Deg

Med mindre du er ett av de fem navnene på lista under, snakker vi til deg, ja. Vi liker deg. Først og fremst fordi du leser denne spalten på dette nettstedet i denne delen av verden. Du er som oss (håper vi). Visste du at Smug.no snart har eksistert i fem år? Det er jaggu meg like før vi tar oss selv som en selvfølge! Uansett: keep up the good work. Med å være deg, altså.

UTE


1. Jan Eggum

Denne redaksjonen har normalt ganske høy toleranseterskel for gamle griser – ikke minst fordi det finnes visse penner her på huset med visse tendenser. Men kombinasjonen Jan Eggum + twitter + voldtekts-joke er så svimlende ekkel at det bare er å legge seg ned på gulvet og håpe at det spisse trynet til Eggum forsvinner opp i rassen på twitterfulgen og at selve fuglen imploderer i et eneste langt KOOR E ALLÆÆÆ HÆÆLTØNÆ. Hvor heltene er, spør du? Ikke i Bergen, i hvert fall.


2. Espen Eckbo

Hvorfor er det sånn at vi nordmenn ikke klarer å dra på med noe som helst før vi tar på oss en parykk eller legger til en tullestemme? Et talkshow med en fiktiv revyfigur i programlederrollen er muligens årets dårligste TV-idé. Hvis du åpner kjeften skal du ha noe å si. Ikke bare sludre i vei fordi du ikke har noe annet å gjøre. Rykk tilbake til start, Eckbo. Du kan bedre.


3. Anders Baasmo Kristiansen

Greit nok at du vil være skuespiller. Greit nok at du vil være med i en spillefilm om Kon-Tiki. Men når du melker den historiske Kon-Tiki-kua for alt den er verdt, så får du passe på at du melker jura og ikke halen! Rett skal være rett. Du og regissørene dine har bevisst valgt denne storyen, ikke fordi den er spesielt god, men fordi den historiske rammen skal gjøre det lettere for dere å nå ut med filmen, både her hjemme og der ute. Og da får dere enten følge spillereglene, eller lage en eventyrfilm som alle skjønner er oppkok. Med hvilken rett prøver du å karre til deg litt suksess på bekostningen av sannheten og en annen manns ettermæle? Og med hvilken rett lar du deg irritere når noen påpeker at dette ikke er din rett? Rett skal være rett, ikke urett, skuespillergutt.


4. Benedicte St Pierre, TV8

Sensommerens beste sitat ble videreformidlet av Mimi Blix (overhørt i New York): "Norge? Er ikke det der trender ender opp for å dø?" Jo, det er det faktisk. Og det er ikke et hvilket som helst sted i Norge. Åhnei, du. Visste du at det spesifikke stedet hvor alle verdens trender samles for å dø en smertefull død er på Strømmen, i TV-studioet til TV8, nærmere bestemt i trynet på denne dama her? Nå vet du det.


5. Bernt Erik Pedersen

Hva gir du oss? Det er ikke noe nytt med surpomper som forkler seg som musikkjournalister for å kunne bedrive partypooping uten at de blir fersket. Det er jo på mange måter essensen av det å være musikkjournalist. Men at Norges største partypooper-musikkjournalist har skrevet en XX sider lang sak om at Norges største band, Kaizers Orchestra, har stjælt alt fra et band han pleide å spille i, det er såpass sjokkerende at selv vi må sette oss ned og tenke gjennom hvordan universet henger sammen en ekstra gang. Hvordan kom menneskeheten hit? Bernt Erik: poenget med å være musikkjournalist er at man skal SKJULE egen bitterhet og misunnelse over at man ikke har gjort det til noe her i verden, slik at kritikken man fremfører overfor suksessfull musikk skal fremstå som legitim, og inspirere andre sosialt mistilpassede mennesker med musikkinteresse til også å ta opp bitterhetens og misunnelsens stafettpinne.

Kommentarer Side: 1 2 3 (23totalt)

profilbilde
awesome seo

58k8MB Muchos Gracias for your post.Really looking forward to read more. Fantastic.

Postet av awesome seo, tirsdag 17. jun / 19:51

profilbilde
best seo company

ZPT0py Very neat article. Will read on...

Postet av best seo company, onsdag 04. jun / 15:21

profilbilde
awesome seo solutions

WuE1rm Awesome blog post. Much obliged.

Postet av awesome seo solutions, onsdag 04. jun / 14:00

profilbilde
check it out

VaYol2 Looking forward to reading more. Great post.Really looking forward to read more. Keep writing.

Postet av check it out, søndag 11. mai / 20:54

profilbilde
stunning seo guys

eQjkWf Really informative post.Really thank you! Cool.

Postet av stunning seo guys, mandag 21. apr / 08:28

profilbilde
seo for cheap

nt7uhz Thanks for sharing, this is a fantastic article post. Really Great.

Postet av seo for cheap, tirsdag 01. apr / 12:14

profilbilde
best prices

98UnHR Thanks-a-mundo for the blog post.Really thank you! Keep writing.

Postet av best prices, lørdag 22. mar / 21:54

profilbilde
check it out

clc4ge Really informative blog post. Really Great.

Postet av check it out, onsdag 08. jan / 05:30

profilbilde
make money online

5KKclF Say, you got a nice article post. Cool.

Postet av make money online, torsdag 12. sep / 23:23

profilbilde
GgSyzStlRrJQRgVxpRs

FjhAvl http://www.c1dOvW6eef5JOp8ApWjKQy5RO5mLafkc.com

Postet av Mike, tirsdag 25. jun / 23:47

Tilbake til forsiden!