Festival | Øyakino-programmet

av David Dajani mandag 27. jun / 14:20 | 2 kommentarer

Foruten å glede oss til å røyke WEED og høre/se Destroyer spille den fine "Kaputt"-sangen sin, ser vi frem til én ting: ØYAKINO på Eldorado! Og i år kan festivalen skimte med bl.a. disse godbitene:

- Førpremiere av den norske filmen "Få meg på for faen", som vant pris for beste manus under Tribeca-festivalen i New York nå nylig. Fett!

2 Steg Från Håkan: Svensk dokumentar om vår egen söta, lilla bror. Regi av John Boisen, Bjørn Fävremark og Torbjørn Martin. Filmen er delvis spilt inn i Oslo og gir et bilde av selve myten omkring Håkan. Den er sikkert fin. 

- Le Havre: Ari Kaurismäkis nye film om Marcel Marx; tidligere forfatter og kjent bohem som har trukket seg tilbake i frivillig eksil i havnebyen Le Havre. Den er sikkert dyp m/ eksistensielt (og delvis skjult) budskap. 

- Tropa de Elite 2: Korrupsjon! Brasiliansk oberstløytnant som blir dratt inn i en politisk maktkamp! Mmmmm.. spennende! Regi av José Padihla. 

- Sambaen i meg: Mer Brasil! Bli med til favelaen Mangueira i Rio de Janeiros fjellsider, hvor folk er syyykt fattige, men glade fordi de har samba.

- Hører også rykter om premiere på Pushwagner, men finner ikke info. Må stikke. Og jo, Jenny Hval har stumfilmkonsert. Sweet!

Les mer om billettsalg, visninger, osv. her.

Kommentarer

profilbilde
make money online

wTsT9T Im obliged for the article.Really thank you! Great.

Postet av make money online, fredag 13. sep / 01:45

profilbilde
seo service

vJRohX Im obliged for the post.Really looking forward to read more. Fantastic.

Postet av seo service, fredag 06. sep / 08:32

Tilbake til forsiden!